Parkolás

Parkolás

Kedves Kiállítóink! 

További parkolási igényt nem tudunk online regisztrálni a helyek elfogytak!

További parkolójegyek a IV. kapunál lehet a helyszínen váltani a normál parkolóba.
A helyszíni jegyértékesítés a Hungexpo hatáskörébe tartozik, ahol 2800 Ft-ért lehet parkolójegyet vásárolni a Hungexpo jegypénztáraiban!


Korábbi hír:

Kedves Kiállítóink! 

A 2019. november 29-30-án és december 1-jén megrendezésre kerülő kiállításunkra, a következő parkolási rendszert vezettük be:

A parkolási igény leadásának menete:

Amennyiben nincs még regisztrált fiókja az online felületen, úgy a https://nevezes.dogshow.hu/ oldalon történő regisztráció után, az online nevezési rendszeren belül van mód a parkolójegyet megigényelni.

Ezt követően emailben kapják meg a parkoláshoz szükséges visszaigazoló dokumentumot PDF formátumban. Ezt a PDF dokumentumot ki kell nyomtatni, és a Hungexpo 6-os kapuján történő behajtáskor be kell mutatni a parkolóőröknek.

A 6-os kapun keresztül behajthat a kiállítás VIP vendégei számára fenntartott parkolóba, érkezés szerint legközelebb az A pavilonhoz. Ezt követően a kapott és kinyomtatott regisztrációs dokumentumot a MEOE Szövetség pénztárában (Best In Show kör mellett) érvényesíteni kell, 2000 Ft ellenértékében megkapja a kijutáshoz szükséges parkolózsetont. Ezzel a parkolózsetonnal tud csak kihajtani a kiállítás területéről, ezt fogják Öntől elvenni a 6-os kapunál.

Figyelem!
Minden napra külön kell végrehajtani a parkolási regisztrációt, valamint minden nap külön kell a pénztári fizetést megvalósítani.

A helyszíni jegyértékesítés a Hungexpo hatáskörébe tartozik, ahol 2800 Ft-ért tud parkolójegyet vásárolni a Hungexpo jegypénztáraiban.

 

Az alábbi ábrán rövid segítség látható a parkolójegy igénylés menetéhez:

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

Champion of Champions Show, Hungarian National Breed Speciality, President Cup CACIB Show

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.